2016-ban alapítottuk meg az OptiWeight-et. Kezdetektől az volt a cél, hogy a régóta ismert és használt testsúlycsökkentő programokhoz képest gyökeresen új megközelítést alkalmazva tudjunk olyan programot kínálni ügyfeleinknek, amellyel nem csak rövid távon lehet a testsúlyt csökkenteni, de ki lehet védeni a fogyás utáni testsúly emelkedést (jojó-effektus) és hosszú távon lehessen biztosítani az elért eredményeket.

A célunk eléréséhez a legfrissebb tudományos eredményeket használtuk fel. Programunk összeállítását az egyik alapító belgyógyász obezitológus (az elhízás szakorvosa) irányításával, nagy tapasztalattal rendelkező klinikai dietetikus szakmai támogatásával és pszichiáter pszichoterapeuta segítségével állítottuk össze. A vállalkozás elindítását két éves szakmai előkészület előzte meg, melyben külföldi tanulmányút során nyertünk bizonyságot arról, hogy az általunk összeállított program nem csak rövid, de hosszú távon is sikeres.

Dr. Wórum Endre

Dr. Wórum Endre

BELGYÓGYÁSZ, NEFROLÓGUS, A MAGASVÉRNYOMÁS KEZELÉS MINŐSÍTETT ORVOSA, OBEZITOLÓGUS

Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kórház főorvosa, a kórház Nefrológia Szakambulanciájának és Obezitológia Szakrendelésének vezetője vagyok. 2012 óta foglalkozom elhízott betegek kezelésével, 2016 novemberében indult el a kórházi szakrendelés. 2015 decembere óta foglalkozom alacsony kalóriatartalmú (LCD) és nagyon alacsony kalóriatartalmú (VLCD) étrend helyettesítő diétákkal, illetve tartok motivációs csoportfoglalkozásokat.
Magánrendelés: drworumendre.hu

Dr. Pataki Mariann

Dr. Pataki Mariann

MOTIVÁCIÓS CSOPORTVEZETŐ

Gyermekgyógyász szakorvosi és nemzetközi marketing végzettségem van. Az elmúlt években a gyógyszeriparban dolgoztam orvos tanácsadóként, jelenleg pedig az egészségügyi és szociális alapellátást vezetem. Leginkább a háttérmunkálatokban veszek részt, 2018-tól tartok motivációs csoportfoglalkozásokat is.

Wórum Judit

GYÓGYTORNÁSZ, PSZICHOLÓGUS.

2018-ben csatlakoztam a csoportoz. Pszichológiai tanácsadással, a viselkedésterápiás alapokra épülő program szakmai felügyeletével is támogatom a csapatot. Tapasztalt gyógytornászként a rendszeres testmozgásban tudok tanácsot adni, illetve motivációs csoportfoglalkozásokat is tartok.

Call Now Button